TK_v1.jpg

A Tolnay Klári terem Budapest belvárosának egyik új kulturális helyszíne, amely impozáns megjelenésével, igényes kialakításával, színvonalas zenei programjaival a környék egyik kiemelkedő létesítménye.

Az épület otthont ad a Budapesti Ward Mária Iskolának, ugyanakkor helyiségei bérelhetők is, melyeket elsősorban zenei-, prózai rendezvények, hangfelvételek, konferenciák, bemutatók, és tanfolyamok megrendezésére ajánlunk.

A Tolnay Klári terem a hozzá kapcsolódó Rondós teremmel együtt és külön-külön is minden igényt kielégítenek. A kiváló akusztikájú termek a Belváros szívében jó megközelíthetőségüknek köszönhetően kitűnő helyszínül szolgálnak hangfelvételek, előadások és próbák céljára. A műemlék jellegű épület látványos belsőépítészeti adottságaiból, barátságos atmoszférájából fakadóansajtótájékoztatók, konferenciák, kiállítások, továbbképzések, műsorral egybekötött céges rendezvények megtartására is kiválóan alkalmas.

montazs.jpg

Érdeklődés, ajánlatkérés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 1 328-0969

Központi telefonszám: +36 1 797 77 92 | Cím: 1056 Budapest, Irányi u. 3.

 Letölthető tájékoztató >>>>

Kiegészítő információk